Opskrifter » Supper » Varme Supper » Kinesisk Nudelsuppe
Kinesisk Nudelsuppe opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave kinesisk nudelsuppe:
- 300 g kyllingebryst
- Peber
- 1 spsk Kinesisk soya
- 1 tsk tør sherry
- ½ porre
- 50 g champignon
- 50 g glasnudler
- 3/4 liter hønsebouillon
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Kinesisk Nudelsuppe:
Skyl og tør kyllingebrystet og skær det i strimler. Læg kødet i en skål eller dyb tallerken, drys med peber og hæld soya og sherry over. Dæk til og lad det trække i 15 minutter.
Gør porren i stand og skær i tynde skiver. Rens champignonerne og skær dem i tynde skiver.
Sænk glasnudlerne i en sigte ned i en gryde med kogende vand i 5 minutter. Lad nudlerne løbe af og skær dem i mindre bidder.
Bring bouillonen i kog i en gryde. Tilsæt kylling og champignoner, læg låg på og lad det simre ved svag varme i 15 minutter.
Tilsæt løg og nudler og lad suppen simre yderligere 5 minutter. Hæld suppen op i varme skåle eller tallerkener og servér straks.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.