Opskrifter » Desserter » Fromager & Mousse » Avocadomousse med Hindbær
Avocadomousse med Hindbær opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave avocadomousse med hindbær:
- 300 g frosne hindbær
- 4 blade husblas
- 1 1/4 dl tør hvidvin
- 2 modne avocadoer
- 1 spsk friskpresset citronsaft
- 1 dl honning
- 1/4 tsk stødt ingefær
- 2 dl piskefløde
- 2 tsk hindbærbrændevin
- 2 spsk flormelis
- 2 spsk creme fraiche
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Avocadomousse med Hindbær:
Læg husblasen i blød 5 minutter i koldt vand. Varm vinen op, kram husblasen op af vandet og opløs den i vinen. Lad det blive opløst, men ikke koge. Lad geléen stivne i køleskabet ca. 15 minutter.
Del avocadoerne og fjern stenene. Grav frugtkødet ud med en ske. Kør avocado, citronsaft og honning i en blender til en jævn creme. Smag til med ingefær.
Rør lidt avocadocreme i vingeléen. Vend derefter geléen i avocadocremen. Pisk fløden til fast skum og vend det i. Hæld massen i en stor skål eller små portionsforme og stil dem i køleskabet mindst 3 timer.
Varm hindbærrene og passér dem gennem en fin si eller rør dem til en kompot. Rør dem med brændevin og flormelis. Hæld lidt sauce på hver tallerken og rør creme fraiche i med en gaffel. Læg avocadomoussen på og pynt med hele hindbær og citronmelisse.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.