Opskrifter » Forretter » Fisk & Skaldyr » Rejeroulade med Spinat
Rejeroulade med Spinat opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave rejeroulade med spinat:
- 50 g smør
- 1 dl hvedemel
- 2 dl skummetmælk
- 2 dl kaffefløde
- 75 g frosset, hakket spinat
- 1 tsk salt
- ½ tsk bagepulver
- 3 æggeblommer
- 3 æggehvider
- Fyld:
- 1 dl creme fraiche
- 5 spsk mayonnaise
- 2 spsk dild
- 2 spsk purløg
- 300 g rejer
- Tilbehør:
- ½ citron
- Cherrytomater
- 100 g rucolasalat
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Rejeroulade med Spinat:
8 personer.
Bag smør og mel sammen i en gryde, spæd op med mælk og fløde under piskningen og lad det koge sammen et par minutter. Tag gryden af varmen.
Pres al væden ud af spinaten, og rør den i gryden sammen med æggeblommer, salt og bagepulver.
Pisk æggehviderne stive, og vend dem forsigtigt i blandingen.
Fordel massen på et stykke bagepapir, og bag den på en bageplade i 20-25 minutter ved 200°C. Løft bagepapiret af den færdigbagte bund, og lad den afkøle under et let-fugtigt klæde.
Rør creme fraiche og mayonnaise sammen, og fordel det på bunden. Drys med dild og purløg - gem lidt rejer til pynt, og hak resten groft og fordel dem på bunden.
Rul sammen til en roulade. Pak den ind i folie, og sæt den i køleskabet et par timer.
Skær rouladen i skiver og læg dem på en bund af rucola. Pynt med rejer, citronskiver og halverede cherrytomater.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.